Ayurvedische massage

De ayurvedische massage wordt afgestemd op je constitutie, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt. De olie zorgt voor een goede opbouw van lichaamsweefsels en versterkt de spijsvertering.

Een ayurvedische massage is een ideale methode om gezondheid te bewaren en een eventuele onbalans te corrigeren. Een massage werkt preventief omdat het immuunsysteem wordt versterkt en heeft ook een verjongende werking op lichaam en geest (levensenergie). Lusteloosheid en vermoeidheid kunnen door een effectieve oliemassage verdwijnen.

 

Ayurvedische kruidenolie

Massage

Behandeling

U krijgt een volledige lichaamsmassage volgens de Atreya Abhyanga methode, inclusief hoofd- en voetenmassage. Hierbij wordt u met speciaal voor u geschikte olie gemasseerd. Voor een optimaal resultaat volstaan 3 tot 5 behandelingen. Het is aan te bevelen om regelmatig preventief een behandeling te herhalen.

Het is raadzaam om vooraf geen zware maaltijd te eten en om makkelijk zittende kleding aan te trekken, die onder de olie mag komen. Voor een goede behandeling is het van belang dat de olie een tijdje mag inwerken. Na de massage kunt u nog rustig nagenieten van een kopje Ayurvedische thee.

Afspraak maken