Reacties van klanten

Hieronder staan een aantal reacties van klanten die de praktijk hebben bezocht.
Wilt u een reactie plaatsen? Dat kan op google bij reviews door een aantal sterren aan te klikken via deze link

Orata

Geplaatst op 11-04-2017

Kan nu al weer uitkijken naar de volgende massage van Esther en telkens probeer ik het weer om niet in slaap te vallen, maar het is nog nooit gelukt. Prachtige ambiance en een zeer aardige vrouw. Het is een kadootje!

Ingrid

Geplaatst op 03-03-2017

Gisteren weer naar Esther geweest, elke 5 weken gun ik mezelf een heerlijke ontspannende massage. Een weldaad. Esther is een warme, zeer kundige masseuse.

Christine

Geplaatst op 28-01-2015

Mij laatst weer op een heerlijke massage getrakteerd. De vaardige handen van Esther en de warme olie maken dat het elke keer weer een bijzondere beleving is waar je er meer van wilt. Een aanrader voor iedereen die van tijd tot tijd goed voor zichzelf wil zorgen.

Willy

Geplaatst op 19-11-2014

Het is alweer even geleden dat ik bij je ben geweest voor een super fijne massage. Wou al die tijd een reactie plaatsen, maar tot nu toe is het er niet van gekomen. Dank je voor 1 1/2 uur ontspanning en weer terugkomen bij mezelf. Doen we nog een keer opnieuw.

De Tuinfee, Giny

Geplaatst op 18-11-2014

Omdat het de laatste weken voor lichaam, en geest een drukke tijd is geweest , vond ik het vandaag tijd worden voor een traktatie. Ik heb mij zelf een Ayurvedische massage van www.amischa-ayurveda.nl gegund en viel tijdens de massage 4x bijna in slaap. HEEERLIJK dank je Esther.

Jeroen en Marloes

Geplaatst op 15-11-2014

Esther, Ontzettend bedankt voor de heerlijke massages van afgelopen donderdag. We hebben erg genoten! Prachtige praktijkruimte, rustige muziek, warme olie. Tot de volgende keer!

Marjolein

Geplaatst op 10-01-2014

Wat is het toch een verwennerij....door haar integere en respectvolle houding weet Esther je in volledige ontspanning te brengen: de warme kruidenolie, de zachte muziek en de liefdevolle en deskundige massage met na afloop een heerlijk kopje thee maken je dag compleet!dank, tot de volgende keer!

Jolanda

Geplaatst op 14-05-2012

Doen! Wil je alle stress uit je lijf, neem dan een ayurvedische massage van Esther. Het is echt een mini vakantie. Na de massage voelde mijn lijf helemaal ontspannen. De warme olie is heel prettig en een enorme oppepper voor mijn huid. Ik ga me nog verdiepen in alle goeds wat Ayurveda kan brengen, maar de eerste indruk belooft veel.

Wil

Geplaatst op 02-02-2012

De ayurvedische massage die Esther geeft is heel bijzonder, het is volop genieten! De warme kruiden-oliën voelen heerlijk aan. Ik voel alle spanning en vermoeidheid verdwijnen. Na enkele minuten al kan ik mij volledig loslaten en is mijn lichaam ontspannen. Heel rustig en met volle andacht behandelt Esther het hele lichaam. Wat een weldaad is dit! Na de massage bijkomen met een heerlijk kopje kruidenthee. Dit is nu echt genieten en tijd nemen voor jezelf. Doen!!!

Mirjam

Geplaatst op 23-01-2012

Weer een heerlijke ayurvedische massage gehad van Esther. Ik had zelfs even het idee dat ik aan het zweven was. Het was totale ontspanning en het zal zeker niet de laatste keer zijn!

Astrid

Geplaatst op 18-12-2011

Ik had wel wat ervaringen met diverse massages,maar nog niet met de Ayurvedische. En ik moet zeggen dat dit echt een massage was die "eruit sprong". Je merkt gewoon dat Esther dit met veel liefde en aandacht geeft. Het was heerlijk ontspannend, echt een kadotje! Echt een aanrader. Dus als je jezelf of een ander wil verwennen is dit echt een super adres!

Anja

Geplaatst op 09-12-2011

Voor mij was dit de eerste keer voor een ayurvedische massage. Totaal nieuw en lekker ontspannend, zeker door de behandeling van Esther en ook door de muziek die erbij gedraaid werd. Dat er ook olie in mijn haar werd gesmeerd was ik niet op voorbereid, dus de volgende keer zou ik zelf op een later tijdstip de behandeling doen. Zodat ik gewoon naar huis kan gaan en me niet hoef te douchen, omdat ik mijn kinderen nog van school moet halen. Een echte aanrader en Esther veel succes met je praktijk.

Cissy

Geplaatst op 08-12-2011

Ook voor mij was een ayurvedische massage nieuw. Het is inderdaad niet te vergelijken met een gewone massage. Door de combinatie van de geurende warme olie, de muziek en de (zachte)massage is het totale ontspanning voor lichaam en geest. Echt een aanrader!

Sandra

Geplaatst op 28-11-2011

Vorige week heb ik voor het eerst van mijn leven een ayurvedische massage gehad, dus ik wist niet wat ik me er bij voor moest stellen. ik had al wel ontspanningsmassages gehad bij de sauna, maar dit was totaal iets anders. Veel rustiger en relaxter kwam ik er vandaan, heerlijk geurend naar een zalige olie. Als je voor een stevige massage wilt gaan dan ben je aan het verkeerde adres, maar als je zowel lichaam als geest wilt ontspannen dan moet je bij Esther zijn. Ik ga zeker nog een keer!!

Gerry

Geplaatst op 17-11-2011

Ik heb al een paar keer van een heerlijke ayurvedische massage mogen genieten. Je krijgt al meteen een warm en rustig gevoel als je de mooi ingerichte kamer van Esther binnenkomt. Wat sfeervol ingericht! Esther straalt veel enthousiasme uit en ze heeft maar een doel: jou met veel zorg en aandacht door de massage in een diepere ontspanning te brengen zodat je heerlijk relaxed naar huis gaat. Je zou jezelf dit iedere week wel gunnen. Je merkt bij alles de zorg en aandacht die Esther je wil bieden. Met eventuele vragen kun je ook altijd bij haar terecht. Tot slot: ik kan iedereen een massage van harte aanbevelen!!